[blocksy_breadcrumbs]

Zo werkt Dutch Microgreens

Stap 1: Kies jouw favoriete microgreens box

Ontdek onze selectie van heerlijke boxen en kies de variant die jouw smaakpapillen prikkelt. Wij bieden een breed scala aan opties, variërend van milde tot pittige varianten, zodat je precies kunt vinden wat bij jouw voorkeuren past.

Stap 2: Ontvang Jouw Verse Microgreens Box

Nadat je jouw favoriete microgreens box hebt gekozen, is het tijd om te ontvangen. We bezorgen jouw verse en voedzame microgreens box rechtstreeks bij jou thuis. Bereid je voor op een smakelijk avontuur met onze hoogwaardige en duurzaam geteelde microgreens.

Stap 3: Geniet van verse microgreens

Open jouw microgreens box en laat de smaakvolle wereld van verse microgreens tot leven komen. Voeg ze toe aan jouw favoriete gerechten, van salades tot smoothies, en geniet keer op keer van de verse, knapperige en voedzame toevoeging aan jouw maaltijden.

6 goede redenen om dutch microgreens te kiezen

Lekkere microgreens

Geniet van heerlijke microgreens die je gerechten een verfijnde smaak en voedingsboost geven.

Heel flexibel

Kies uit verschillende abonnementsmogelijkheden die passen bij jouw behoeften en pas ze gemakkelijk aan.

Gevarieerd

Ontdek een breed scala aan smaken en texturen met onze diverse selectie microgreens voor eindeloze culinaire mogelijkheden.

Makkelijk

Maak het jezelf gemakkelijk met onze handige abonnementen en laat de verse microgreens bij jou thuis bezorgen.

Geen stress

Geen gedoe meer met winkelen en teleurstellende producten – wij bezorgen verse en kwalitatieve microgreens bij jou thuis.

Geen verspilling

Draag bij aan duurzaamheid en minimaliseer verspilling met onze zorgvuldig gekweekte microgreens en aanpasbare hoeveelheden.

Veelgestelde vragen over Dutch Microgreens

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over Dutch Microgreens. Ontdek alles wat je moet weten over onze microgreens, van hun teelt en versheid tot het gebruik en de opslag ervan. Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Hoe lang blijven de microgreens vers?

Bij Dutch Microgreens streven we ernaar om je de meest verse microgreens te leveren. Onze microgreens worden geoogst op het hoogtepunt van hun versheid en worden direct na de oogst zorgvuldig verpakt. Hierdoor blijven ze tot wel 7 tot 10 dagen vers, mits ze op de juiste manier worden bewaard.

We raden aan om de microgreens gekoeld te bewaren tussen 2°C en 7°C om hun versheid en voedingswaarde te behouden. Zo kun je optimaal genieten van hun smaak en kwaliteit.

Hoe draagt Dutch Microgreens bij aan duurzaamheid?

Bij Dutch Microgreens streven we naar duurzaamheid op verschillende niveaus. Onze microgreens worden lokaal geteeld, wat zorgt voor minder transport en een lagere ecologische voetafdruk. Bovendien maken we gebruik van biologische teeltmethoden, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Daarnaast streven we naar minimal waste en minimaliseren we verpakkingsmaterialen. We geloven in het leveren van gezonde en verse microgreens op een manier die goed is voor zowel jou als het milieu.

Zijn de microgreens biologisch geteeld?

Ja, bij Dutch Microgreens worden al onze microgreens biologisch geteeld. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en gezondheid, en daarom worden onze microgreens gekweekt zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s).

We zorgen ervoor dat onze teeltmethoden voldoen aan de hoogste normen van biologische landbouwpraktijken. Zo kun je met een gerust hart genieten van gezonde en milieuvriendelijke microgreens die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd.

Hoe worden de microgreens verpakt en verzonden?

Bij Dutch Microgreens zorgen we ervoor dat onze microgreens vers en van de hoogste kwaliteit bij jou thuis worden bezorgd. Om ervoor te zorgen dat de microgreens hun versheid behouden tijdens het transport, worden ze zorgvuldig verpakt in speciale verpakkingen die zijn ontworpen om de delicate blaadjes te beschermen. We maken gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen die zorgen voor optimale versheid en kwaliteit.

Als het gaat om verzending, werken we samen met betrouwbare logistieke partners die gespecialiseerd zijn in het leveren van verse producten. We streven ernaar om de microgreens zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen, zodat je kunt genieten van hun maximale versheid. We houden rekening met de vereiste temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden om ervoor te zorgen dat de microgreens in optimale conditie arriveren.

Kan ik mijn microgreens bewaren als ik ze niet meteen gebruik?

Ja, je kunt je microgreens bewaren als je ze niet direct wilt gebruiken. We raden aan om de microgreens in de koelkast te bewaren om hun versheid te behouden. Plaats ze in een luchtdichte zak of een afgesloten bakje met vochtig keukenpapier om ze langer vers te houden.

Over het algemeen blijven microgreens ongeveer 5-7 dagen vers na levering, maar dit kan variëren afhankelijk van het soort microgreen.

Zijn er speciale instructies voor het consumeren van microgreens?

Het consumeren van microgreens is eenvoudig! Je kunt ze toevoegen aan salades, sandwiches, wraps, soepen, roerbakgerechten, smoothies en nog veel meer. Microgreens zijn een geweldige toevoeging aan verschillende gerechten vanwege hun smaak, textuur en voedingswaarde.

Je kunt ze rauw eten of licht meekoken, afhankelijk van je voorkeur. Experimenteer en ontdek verschillende manieren om van microgreens te genieten in je dagelijkse maaltijden.

Bieden jullie ook receptsuggesties aan voor het gebruik van microgreens?

Ja, we bieden graag receptsuggesties en inspiratie aan voor het gebruik van microgreens. Op onze website en sociale media kanalen kun je verschillende recepten en ideeën vinden om je op weg te helpen.

Van salades tot smoothies, van hartige gerechten tot zoete lekkernijen, er zijn eindeloze mogelijkheden om microgreens te integreren in je maaltijden. We delen regelmatig nieuwe recepten en tips om je te inspireren en te laten genieten van de veelzijdigheid van microgreens.